بهترین زمان مصرف چای یربا ماته

Tuesday، ۱۴ Aazar ۱۴۰۲

گورد پر از ماته در کنار کتری سنتی روی میز

بهترین زمان برای نوشیدن چای یربا ماته

تحقیقات صورت گرفته نشان‌ می‌دهد که این چای منبع غنی از آنتی اکسیدان‌ها است و موجب کاهش استرس و بهبود خواب‌ می‌شود. کافئین یربا ماته اگر چه بالا است اما همانند قهوه موجب ایجاد استرس و اضطراب نمی‌شود، بلکه به دلیل آنکه کافئین آن به آرامی وارد جریان خودن‌ می‌شود با تحریک تدریجی سلول‌ها موجب افزایش تدریجی انرژی فرد‌ می‌گردد. به طور کلی در هر فنجان از این نوشیدنی 75 تا 80 میلی گرم کافئین وجود دارد و‌ می‌تواند انتخاب خوبی برای نوشیدنی قبل تمرین باشد و به خوبی انرژی مورد نیاز بدن فرد را تامین‌ می‌کند.

با توجه ویژگی‌ها و خواص منحصر به فرد این چای‌ می‌توان گفت بهترین زمان برای نوشیدن آن‌ می‌تواند صبح به منظور تامین انرژی مورد نیاز بدن در طول روز باشد. البته بعد ظهر نیز به منظور تامین انرژی از دست رفته‌ می‌توان یک فنجان از این چای لذیذ به جای اسپرسو نوشید. از آنجایی که این نوشیدنی تاثیر بسزایی در افزایش عملکرد بدن، بهبود کارایی بدن و افزایش متابولیسم و چربی سوزی دارد مصرف آن قبل از تمرین و شروع ورزش نیز توصیه‌ می‌شود. اما با توجه به خاصیت انرژی زایی و تاثیری که بر بیدار ماندن دارد مصرف آن یک ساعت قبل از خواب توصیه نمی‌شود و باید از مصرف بیش از حد آن در طول شبانه روز خودداری نمود.

اگر‌ می‌خواهید اطلاعات بیشتری در مورد بهترین زمان مصرف چای یربا ماته، نوشیدنی کافئین دار کسب کنید پیشنهاد‌ می‌کنیم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

گورد کالاباش پر از ماته در طبیعت و منظره دریاچه

چرا چای ماته خیلی محبوب است؟

چای ماته‌ می‌تواند جایگزین قهوه باشد. در واقع این چای به اندازه قهوه انرژی زا است و‌ می‌تواند خیلی شادی آور باشد. از طرفی به دلیل کافئین کمتری که نسبت به قهوه دارد همانند چای‌ می‌تواند برای سلامتی نیز مفید باشد. این چای طعمی مشابه طعم چای سبز و سایر چای‌های گیاهی دارد. اما اگر طعم آن را نمی‌پسندید، به شما پیشنهاد‌ می‌کنیم یکبار آن را امتحان کنید، زیرا قطعا به دلیل حس خوبی که پس از مصرف آن تجربه خواهید کرد به آن علاقمند‌ می‌شوید. البته‌ می‌توانید آن را با سایر طعم دهنده‌ها ترکیب کنید تا متناسب با ذائقه شما شود. به طور کلی اگر به دنبال یک انرژی زای طبیعی هستید چای یربا ماته‌ می‌تواند انتخابی ایده آل باشد.

نحوه دم کردن و نوشیدن چای ماته

نحوه دم کردن این نوشیدنی کافئین دار تاثیر بسزایی در طعم آن دارد. در روش سنتی تهیه چای ماته حجم زیادی از آن را در پوسته توخالی کدو قلیانی‌ می‌ریزند و به آن آب جوش اضافه‌ می‌کنند و چند دقیقه طول‌ می‌کشد تا چای دم بکشد و به دمای مصرف برسد. پس از آن از نی‌های خاصی به نام بومبیلا برای نوشیدن چای استفاده‌ می‌کنند. لازم به ذکر است که تفاله‌های این چای را نباید همانند چای سیاه پس از اولین دم کردن دور ریخت، زیرا چندین بار قابل استفاده هستند و در دم‌های دوم و سوم که تلخی مطلوبی دارد چای طعم دلچسبی خواهد داشت. در دم‌های بعد به مراتب مزه چای کاهش پیدا‌ می‌کند.

دو پیرمرد درحال خوردن ماته داخل کالاباش

طعم چای یربا ماته

ماته نوشیدنی کافئین دار یک نوشیدنی گیاهی است که دارای طعم خاصی است و این طعم ناشی از مزه خنک و خنک کننده اش است. به طوری که افراد با نوشیدن آن طعم تازگی را حس‌ می‌کنند و‌ می‌توانند از آن لذت ببرند.

به عبارتی‌ می‌توان گفت چای ماته عطر و بویی مشابه بوی اکالیپتوس دارد و دارای طعمی قوی، تند و تقریبا شبیه خاک است. در واقع غلظت بالای تانن در این چای موجب شده که عطر و طعم تلخی داشته باشد و طعم آن شبیه به ترکیبی از طعم چوب و دود باشد، به همین دلیل دارای طرفداران خاصی است.

خرید بهترین چای ماته

ماته نوشیدنی انرژی زا است که خواص بی‌نظیری دارد و‌ می‌تواند جایگزینی عالی برای قهوه و اسپرسو باشد و همان حس خوب را در فرد ایجاد کند. اما باید از بهترین نوع تهیه شود. برای خرید چای یربا ماته تازه و مرغوب و با طعم‌های مختلف‌ می‌توانید به وب‌سایت ماته شاپ مراجعه نمایید.